Kawasaki er som noget nyt begyndt at satse på medicinalbranchen som et strategisk vækstområde. Japan har i forhold til nabolandene Korea og Kina været præget af lavvækst de seneste to årtier, og det nye fokus skal være med til at sætte vækst i landet.

Derfor har Japanske Kawasaki Heavy Industries indgået et partnerskab med producenten af medicoudstyr Sysmex med henblik på at fremstille robotter til medicinalindustrien. Virksomheden har gennem selskabet Kawasaki Robotics, som producerer industrirobotter, valgt at etablere selskabet Medicaroid Corporation.

Den nye robotmodel MSR05N er produceret i rustfrit stål, hvilket betyder, at den er meget hygiejnevenlig og modstandsdygtig overfor bakterier. Derudover er robotten designet med en hul armkonstruktion, som gør, at kablerne er trukket indvendigt. Dette fjerner risikoen for at kablerne griber fat i det omgivende materiel og sikrer at hverken kabler eller omgivelserne bliver beskadigede. I forhold til tidligere modeller med skarpe kanter og hjørner, så har den nye model mange runde og bløde former. Dette gør tilsammen, at bakterier og skidt undgår at sætte sig fast, og derved er den også nemmere at rengøre, hvilket er essentielt inden for food og medicinalbranchen.

Den 7 aksede model kræver ikke meget plads. Den er meget bevægelig og kan nemt bevæge sig på et meget snævert område.

Vil du vide mere om den nye robotmodel til food og medicinalbranchen, så kontakt venligst Product Manager Kim Rimer på tlf. 92 44 14 00 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret med nyheder, kampagner og events fra Kawasaki Robot Danmark.